VÅRRUSTNING

Låt oss ta hand om din båt i höst!
Boka oss redan nu för att garantera en färdig båt inför vintern.

En välinfettad rostförebyggd maskin med ett torrt maskinrum, välservade serviceintervall för så väl impellrar, bälgar, vajrar, limpor, knän, kylsystem, ventiler, remmar är bästa förutsättningarna för en njutbar sommar.

Bottenfärgens avsikt är att hålla havstulpaner och annan beväxtning borta från båtbotten. Vad än färgtillverkarna säger så är det färger med ingredienser som organismerna inte uppskattar som är de mest effektiva

Är det dags för din båt att få sig en bottensanering. Boka detta så snabbt båten är uppe på hösten och du ger båten bästa möjlighet att vara förberedd inför våren och även ett lite gynnsammare pris!

Vi bryr oss om din båt , som du bryr dig om din egen hud! – Gör det du också! Under våra verksamma år har vi sett både nya och äldre båtar i de mest glänsande och bedrövliga skicken. Hur kan det då skilja så mycket? Läs mer här!

Frågar man inte får man ingenting veta!

Vi ger dig gärna all information du behöver för att du på egen hand skall veta hur du får just din båt i så bra skick som möjligt. Vi utvecklar ständigt smidiga, skonsamma och professionella metoder i allt som rör underhåll och båtskötsel. Vi delar alltid med oss av vår långa erfarenhet!

Funderar du också på hur och vart du ska göra din höstskötsel?

Boka oss nu och garantera en färdig båt innan vintern ger sig till känna.