Som båtägare är du med stor säkerhet någon som gillar njutningsfulla upplevelser. Att lägga till och bara njuta av solen och lugnet, eller att fånga vinden och känna adrenalinet. Så vi tror (och hoppas) att du söker lika mycket njutning i mat. Därför har vi sammanställt en lista där du kan kombinera dina båtresor med utsökt mat i Stockholm:

Bild: Wikipedia
  • Fjäderholmarna – Fjäderholmarna

Prisbelönta Fjäderholmarnas Krog är en av Stockholms närmaste skärgårdskrogar. Med svenska klassiker, utsikt över Stockholms inlopp och nära till med båten är detta ett måste för sommarens skärgårdsmiddagar.

Bild: Flickr
  • Mälarpaviljongen – Norrmälarstrand

En sommarfavorit för många, och fullt förståeligt – med sitt svårslagna läge omgivet av prunkande flora, mat och dryck för alla timmar på dygnet och förtöjningsmöjlighet vid soldäcket finns det alltid en anledning att besöka.

Bild: Bookatable
  • Restaurant J – Nacka Strand

Det marina brasseriet som har satt välkänd restaurangprägel på Nacka Strand. Med amerikansk Newport-stil och många fisk- och skaldjursrätter på menyn är detta en härlig plats att lägga till vid för en bit mat.

Bild: Wikipedia
  • Villa Källhagen – Djurgården

En lantig miljö med utsikt över Djurgårdskanalen dit du lätt kan ta båten på sommaren – med en välrenommerad helgbrunch och möjlighet för både lunch och middag för större sällskap.Bokning av bord är ett måste, och i god tid!

Bild: Bullandö Marina
  • Bullandö Krog – Värmdö

Inte bara en härlig restaurang med en kanonmeny – Det är här du ofta hittar oss på Båtvårdsspecialisten för lunch eller en kaffe med utsikt över hamnen. En pärla i Värmdö, och vill du träffa oss över en bit mat är detta stället vi rekommenderar!

Vilka restauranger besöker du helst till sjöss? Berätta gärna i kommentarsfältet!