REKONDITIONERING

Båtvårdsspecialisten hjälper dig med rekonditionering av din båt. Vi ser till att den återfår och behåller sin glans samt ger dig råd om hur du undviker torrsprickor och matta, trista ytor.

Under våra verksamma år har vi sett både nya och äldre båtar i de mest glänsande och bedrövliga skicken. Hur kan det då skilja så mycket?

Självklart handlar det om kvalitén på båten från tillverkningen, men ofta ligger orsaken i underhållet. Äldre båtar från tidigt 90-tal är ofta väldigt tjocka i plasten och klarar någon eller några säsonger utan vaxning och nytt fett på ytan. Men många nyare båtar klarar endast två blanka säsonger utan underhåll innan de har torkat ut så pass att sol och oxider lyckats tränga igenom gel-coatens yta och börjat påverka på dess struktur och porer.

Anlita oss på Båtvårdsspecialisten

Vi har tipsen och knepen för just din båt, vilka vi gärna delar med oss av. Det finns inte plats att lista dem här på hemsidan. Kontakta oss gärna så svarar vi på hur du enklast går tillväga om du vill försöka på egen hand, eller boka tid hos Båtvårdsspecialisten så gör vi jobbet åt dig!