MOTORSERVICE

MOTORSERVICE

Med lång erfarenhet i branschen vet vi vad din motor behöver. Vi utför rost-förebyggande behandlingar och servar din motor så att den håller bättre och längre.

Anlita oss på Båtvårdsspecialisten

Vi har lång erfarenhet och vet vad din motor behöver. Vi har vårt egna välskrivna servicedokumentation som är en värdehandling för dig som kund. Du kan enkelt se vad vi utfört samt serviceintervallen för när ni bör utföra nästa ingrepp. Innan du lämnar in båten till oss ta gärna för din egen skull fram ev serviceböcker och historik som vi kan utgå ifrån och ge din maskin precis rätt serviceintervall.

Vi servar samtliga motorer på marknaden. Vi har diagnosavläsningsverktyg för följande märken: Evinrude, Johnson, Yamaha, Mercury, Mercruiser, Volvo Penta, Suzuki, Honda, Yanmar.


Service av våra motorbåtar och deras motorer är ofta en tråkig och dyr kostnad. Ofta händer det att man istället ignorerar det och kör på som vanligt, vilket sedan resulterar i både dyra delar och ingrepp som tar tid. Det kan vara allt från en motor som går varm, limpor som rostat och borde ha bytts för länge sedan, tändstift som man valt att köra ett extra år på och bälgar som nog håller…

Men för att undvika att höga kostnader och lång tid på service under högsommaren bör du serva din motorbåt med jämna mellanrum. En välinfettad rostförebyggd maskin med ett torrt maskinrum, välservade serviceintervall för så väl impellrar, bälgar, vajrar, limpor, knän, kylsystem, ventiler, remmar är bästa förutsättningarna för en njutbar sommar. På Båtvårdsspecialisten fixar vi detta till dig, så du kan njuta av din båt hela sommaren.