EPOXYGRUNDMÅLNING

Låt inte vatten ta sig in i båten varken ovanifrån eller underifrån. Med en båtbotten som har ett gel-coat och är konstant exponerad för vatten krävs speciella behandlingar. Detta utför vi på Båtvårdsspecialisten.

Vi vill inte låta vatten ta sig in i båten varken ovanifrån eller underifrån. Då båtbotten och gelcoaten är exponerad för vatten 100% av tiden båten är sjösatt krävs en speciell behandling. Denna består av ett rätt antal My (mikromillimeter) med 2-komponents epoxyfärg. Därefter kan du välja om du önskar bottenfärg eller inte på din båtbotten. Det finns en uppsjö med märken och leverantörer på marknaden som säljer produkterna och erbjuder epoxybehandling. Vi hjälper dig välja rätt för din båt.

Båtvårdsfamiljen har arbetat med epoxygrundmålningar sedan 2008 och har strax över 500 bottensaeringar i bagaget. Med detta sagt är vi i dagsläget Sveriges största aktör och arbetar ständigt för att bli Sveriges prisvärdaste, grönaste och arbetsmiljömässigt bästa leverantör! Vi lämnar alltid minst 3års garanti.